Akademik Kurul toplantısı yapıldı

Yüksekokulumuz 2017-2018 Bahar dönemi akademik kurul toplantısı Rektörümüz Prof. Dr. Orhan UZUN'un katılımıyla gerçekleşti.

“BESYO’nun başarıları bizi gururlandırıyor”

Yüksekokulumuz toplantı salonunda  gerçekleştirilen akademik kurul toplantısında Yüksekokul Müdürümüz  Doç. Dr. Taner Bozkuş yüksekokuldaki akademik ve idari kadroların durumları, akademik çalışmalar, öğrenci sayıları ve dağılımı ile öğretim üyesi başına düşen ders ve öğrenci sayıları, planlanan bilimsel ve sosyal etkinlikler hakkında bilgiler verdi.

BESYO’nun başarılarına değinen Rektör Uzun, “BESYO bizi gururlandıran başarılar elde eden bir yer olarak karşımıza çıkmaktadır. Gerekli desteği vermeye devam edeceğimiz bu birimde öğretim elemanı sayımız günden güne artmaktadır.” şeklinde konuştu.

“BESYO ihtisaslaşmada üniversitemizin yüzü olabilir”

Üniversite olarak ikili anlaşmalar imzalarken Yüksekokulumuzdan akademik performans olarak daha üst seviyelerde üniversiteler ile anlaşmalar imzalanması gerektiğini kaydeden Rektör Uzun, bu yaklaşımın üniversitemizi daha üst sıralara taşıyacağını söyledi. BESYO’nun ihtisaslaşma konusunda üniversitemizin yüzü olabileceğini aktaran Rektör Uzun, bunun için sürdürülebilir bir yaklaşımın benimsenmesi gerektiğini aktardı.

Tel: 0378 223 54 08 Belge Geçer: 0378 223 54 07 E-posta: besyo@bartin.edu.tr