Ders İçerikleri UBYS’den Alınabilecek

Üniversitemiz öğrencileri aldıkları derslerin ders içeriklerini, Üniversite Bilgi Yönetim Sistemine(UBYS) kullanıcı adı ve şifreleri ile giriş yaptıktan sonra sırasıyla " Öğrenci Bilgi Ekranı" > "Belge Talebi" > "Öğrenci Ders İçeriği Raporu" > Türkçe/İngilizce > "Belge Talep Et" adımlarını izleyerek aldıkları derslerin içeriklerini gösteren belge talebinde  bulunabileceklerdir.

Talepte bulunulan ders içerikleri ilgili bölüm başkanı tarafından elektronik olarak imzalandıktan sonra öğrenciler yine aynı ekran üzerinden e - imzalanan ders içeriği belgesini talepte bulunduğu yerdeki bilgisayarına PDF formatında indirebileceklerdir. Özellikle yatay geçişle giden öğrenciler için büyük kolaylık sağlayan bu uygulamanın tanıtım kılavuzu Üniversitemiz web sayfasında yayınlanmış olup ayrıca aşağıda yer almaktadır.