1. Yedek kayıtlar sonrası boş kalan kontenjanlar için yedek listeden kayıt hakkı kazananlar !!!

• Antrenörlük Eğitimi (N.Ö) Bölümüne Yedek Listeden Kayıt Hakkı Kazananlar 2.pdf
  • Antrenörlük Eğitimi (İ.Ö) Bölümüne Yedek Listeden Kayıt Hakkı Kazananlar 2.pdf
  • Rekreasyon (N.Ö) Bölümüne Yedek Listeden Kayıt Hakkı Kazananlar 2.pdf
  • Rekreasyon (İ.Ö) Bölümüne Yedek Listeden Kayıt Hakkı Kazananlar 2.pdf
  • Spor Yöneticiliği (N.Ö) Bölümüne Yedek Listeden Kayıt Hakkı Kazananlar 2.pdf
  • Spor Yöneticiliği (İ.Ö) Bölümüne Yedek Listeden Kayıt Hakkı Kazananlar 2.pdf

2. yedek listede bulunan adayların kayıtları 8 Eylül 2017 Saat 17:30 a kadar yapılacaktır.

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

a) 2017 YGS ve 2017 LYS Sonuç belgeleri

b) Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi

c) Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi.

(Bir yükseköğretim programına kayıt hakkı kazanan ancak, ortaöğretim kurumlarından mezun olamayarak bütünleme veya tek ders sınava girecek adayların da belirlenen tarihlerde yükseköğretim kurumlarına geçici kayıtları yapılacaktır. Bu adayların mezun olduklarına ilişkin belgelerini, 29 Aralık 2016 tarihine kadar yükseköğretim kurumuna ibraz etmeleri halinde asıl kayıtları yapılacaktır. Bu tarihe kadar mezun olduklarını belgeleyemeyenlerin geçici kayıtları silinecek ve bu durumda olup belirlenen tarihlerde geçici kayıtlarını yaptırmayan adayların kayıtları yapılmayacaktır.)

d) II. Öğretim öğrencileri için katkı payının ödendiğine dair banka dekontu

(Yeni kayıt yaptıran 2. Öğretim öğrencileri  577,50 TL.  harç ücretlerini

TC. Ziraat Bankası Bartın şubesi  TR 24000 10000 52 51609669 5001

nolu hesaba “ BESYO 2. Öğretim harç ücreti”  açıklamasını yazdırıp yatıracaklardır.)

e) 29 Yaşını doldurmuş erkek adaylar için askerlik şubelerinden alınacak askerlik durum belgesi,

f) 6 Adet vesikalık 4,5x6 boyutunda fotoğraf.

g) Sağlık Kurulu Raporu (Heyet Raporu) : (Tam teşekküllü hastanelerden alınacak ve “Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu bölümlerine kayıt yaptırmasında herhangi bir sakınca yoktur.” ibaresi bulunacak.)

( Sağlık Kurulu Raporu (Heyet Raporu), Rapor vermek için yeterli sayıda doktoru bulunan Özel Hastanelerden de alınabilir.)

Not: İstenen belgelerde değişiklik olması durumunda kayıt tarihinden önce Yüksekokulumuzun internet sayfasında gerekli belgeler ilan edilecektir.

• Tel: 0378 223 54 08 Belge Geçer: 0378 223 54 07 E-posta: besyo@bartin.edu.tr