2017-2018 Temel Bilgisayar Bilimleri ile Temel Bilgi Teknolojisi Kullanımı Dersleri Muafiyet Sınavı Duyurusu!!!

2017-2018 eğitim öğretim yılı Temel Bilgisayar Bilimleri ile Temel Bilgi Teknolojisi Kullanımı Dersleri Muafiyet Sınavı  13 Eylül Çarşamba günü saat 10.30’da Yüksekokulumuzda, daha sonra belirlenecek sınıflarda yapılacaktır.

*Bu sınava Temel Bilgisayar Bilimleri ile Temel Bilgi Teknolojisi Kullanımı derslerini almak istemeyen öğrenciler girebilirler.

*Öğrenciler için bu sınava girmek zorunlu değildir.

*Muafiyet sınavına girmek istemeyen öğrenciler bu dersleri dönem içerisinde alacak ve sınavlarına gireceklerdir.

*Sınav yıl sonunda ulaşılacak seviyeyi esas aldığı için seviyesi genellikle öğrencilerimizin beklediğinden yüksek olmaktadır. Bu nedenle, belirli bir Bilgisayar birikimi olmayan öğrencilerimizin bu sınava girmesi tavsiye edilmemektedir. Ancak tercih yine de öğrencilerimizindir.

*Sınavda bağıl değerlendirme yapılacaktır. Bu sınavdan alınan puanlar dönem sonu ortalaması olarak öğrencilerin not hanelerine girilecektir.

*Sınava gireceğini önceden bildirmeyen öğrencilerimiz sınava alınmayacaklardır.

Tel: 0378 223 54 08 Belge Geçer: 0378 223 54 07 E-posta: besyo@bartin.edu.tr