Yüksekokulumuz öğrencisi Aslan ATEM Avrupa 3. sü oldu

Yayın Tarihi: 10.05.2017

Haberi Paylaş:

Karakter Boyutu:-A+

Bartın Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencisi Aslan Atem, grekoromen stil 80 kiloda Polonyalı rakibini yenerek Avrupa üçüncüsü oldu.

Avrupa Güreş Şampiyonası’nda grekormen stil 80 kiloda Bartın Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencisi Aslan Atem, bronz madalyanın sahibi oldu. Sırbistan'ın Novi Sad kentinde 6 gün süren organizasyonda mücadele eden milli güreşçi Atem, Polonyalı rakibi Edgar Babayan karşısında 5-1 mağlup iken son 7 saniyede 6-5 öne geçerek Avrupa üçüncüsü oldu.

Milli sporcu Atem, Azerbaycanlı rakibi Emin Ahmadov'u yenerek çeyrek final, Ukraynalı rakibi Dmytro Pyshkov'u yenerek yarı final karşılaşmasına çıktı. Yarı finalde karşılaştığı Belaruslu rakibi Radzik Kuliyeu’yı geçemeyen Atem, Polonyalı rakibi Edgar Babayan karşısında aldığı galibiyetle minderde ülkemize bronz madalya kazandırdı.

Haberin Fotoğrafları

Tel: 0378 223 54 08 Belge Geçer: 0378 223 54 07 E-posta: besyo@bartin.edu.tr