Doç. Dr. Mutlu TÜRKMEN Uluslararası Bocce Federasyonu Başkanı Oldu

İsviçre'nin Mendrisio şehrinde yapılan seçimde delegelerin tamamının oyunu alan Yüksekokulumuz öğretim üyesi ve Rekreasyon Bölüm  Başkanı Doç. Dr. Mutlu Türkmen, Uluslararası Bocce Konfederasyonu başkanı oldu. Böylece Türkmen, Uluslararası Bocce Federasyonu başkanlığı görevine gelen ilk Türk oldu.

Yoğun bir seçim sürecinin ardından alınan başarıyı değerlendiren Türkmen, “Ülkemizi böyle tarihi bir görevde lider ülkeleri de arkama alarak temsil edeceğim için çok mutluyum." dedi.

Rektör Uzun tebrik etti

Başkan seçilen Doç. Dr. Türkmen’i tebrik eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, “Üniversitemizden bir öğretim elemanının uluslararası bir konfederasyona başkan olması bizleri sevindirdi. 84 ülkenin yer aldığı bir uluslararası kuruluşta Doç. Dr. Mutlu Türkmen’in ülkemiz de en iyi şekilde temsil edeceğini inanıyorum. Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.” ifadelerini kullandı.

Doç. Dr. Mutlu Türkmen halen Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Başkan Vekili görevini de yürütüyor.