Dünya üniversiteler şampiyonasında iki madalya

Yüksekokulumuz öğrencisi Milli Güreşçi Muhammed Akdeniz, Dünya Üniversiteler Şampiyonasında 74 kiloda altın madalya kazandı. Milli Güreşçi Haydar Yavuz ise 70 kiloda dünya üçüncüsü oldu.

Brezilya’nın Goiania kentinde başlayan Dünya Üniversiteler Şampiyonasında Üniversitemiz Yüksekokulumuz öğrencisi Milli Sporcu Muhammed Akdeniz, 74 kilo güreşte tüm rakiplerini geçerek dünya şampiyonu oldu.

Dünya Üniversiteler Şampiyonasında Üniversitemiz öğrencimiz Milli Güreşçi Haydar Yavuz ise 70 kiloda dünya üçüncüsü oldu.

Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Taner Bozkuş, şampiyonada dereceye giren sporcuları tebrik ederek, başarıların artarak devam etmesini diledi.

Milli sporcuları aldıkları başarılardan dolayı kutlayan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun ise “Öğrencilerimiz aldıkları başarılarla bizleri gururlandırmaya devam ediyor. Ülkemizi uluslararası müsabakalarda en iyi şekilde temsil ederek, bayrağımızı dalgalandırıyor. İnanıyorum ki bu başarıların tekrarını olimpiyatlarda da göreceğiz. Bu düşüncelerle öğrencilerimiz Muhammed Akdeniz ve Haydar Yavuz’u tebrik ediyorum.” dedi.

• Yüksekokul Müdürümüz ve öğretim elemanları Spor Bilimleri Kongresine katıldılar

• Yüksekokulumuz Müdürlüğüne Prof. Dr. Mehmet GÜÇLÜ atandı

• Öğrencimiz Buse Tosun Dünya üçüncüsü!!!

• Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Taner BOZKUŞ proje için Kırgızistan'da

• Dünya üniversiteler şampiyonasında iki madalya

• Yüksekokulumuz öğretim üyesi Doç. Dr. Mutlu Türkmen, Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Başkanı oldu

• Öğrencimiz Aslı Tuğcu Avrupa 3’üncüsü oldu

• Yüksekokulumuz öğrencisi Buse TOSUN Avrupa şampiyonu!!!

• Doç. Dr. Mutlu TÜRKMEN Uluslararası Bocce Federasyonu Başkanı Oldu

• Karatecilerimiz madalyaları topladı