Kan Verme Etkinliğine Büyük Katılım

Gönüllülük ve toplumsal duyarlılık projesi çercevesinde kan verme etkinliği Bartın Üniversitesi Kutlubey Kampüsü, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda   27 mart 2019 tarihinde yapılmış olup,  Prof. Dr. Mehmet GÜÇLÜ müdürümüzün büyük desteği ve proje koordinatörü Öğr. Gör. Varol KORKMAZ hocamızın yönlendirmesi sonucu 150 ünite kan bağışı toplanıp,  Bartın Üniversitesindeki bölümler içinde Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nun en çok kan bağışını yaptığı tespit edilmiştir. Faaliyetimiz başarılı bir şekilde sonuçlandırılmış olup, Kızılay kan bağışcı uzmanı Dinçer KARAGÖZ ve Kızılay Bartın şube başkanı Rıza ÇAKIN'ın teşekkürleri ve plaket vermesiyle tamamlanmıştır. Sporda başarılı olan öğrencilerimize ve emeği geçen personelimize böyle bir etkinlikte de duyarlı davrandıkları için teşekkür ederiz.

KAN BAĞIŞI HAYAT KURTARIR.