image/svg+xml
image/svg+xml

Kurum İç Değerlendirme Takımı Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti


Üniversitemiz Kurum İç Değerlendirme Takımı tarafından kurumsal kalite geliştirme çalışmaları kapsamında 5 gün boyunca saha ziyaretleri ve toplantılar gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Senatosunun belirlediği ve ardından Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun tarafından görevlendirilen Kurum İç Değerlendirme Takımı, saha ziyaretleri gerçekleştirdi.
Bu ziyaretler çerçevesinde Yüksekokulumuza da ziyaret gerçekleşti.
Bu kapsamda, Üniversitemizin eğitim-öğretim, araştırma faaliyetleri ile idari hizmetlerinin kalitesinin ve kurumsal kalite geliştirme çalışmalarının objektif bir şekilde değerlendirilmesi için inceleme ve toplantılar yapıldı. 2018 yılı kurum iç değerlendirme raporu hazırlık çalışmalarına katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştirilen çalışmalar, Üniversitemizin 2017 yılında Yükseköğretim Kalite Kuruluna sunduğu ve Üniversitemiz web sayfasında yayımladığı Kurum İç Değerlendirme Raporunun incelenmesinin ardından oluşturulan planlamayla birlikte başlatıldı.

Saha ziyaretleri sırasında birim yöneticileri, akademik-idari personel ve öğrencilerle toplantılar yapıldı. Böylece tüm akademik ve idari birimler Kurum İç Değerlendirme Takımımız tarafından ziyaret edilip, öğrencilerle birlikte üniversite personeline sunulan olanak yerinde görüldü.  Bu toplantılarda 85 birim yöneticisi, 158 akademik personel, 60 idari personel ve 145 öğrenci ile yüz yüze görüşülerek, kurumun güçlü ve gelişmeye açık yönleri üzerine yapılan değerlendirmeleri içeren “Kurum İç Değerlendirme Geri Bildirim Raporu” hazırlandı. Bu rapor Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun ile birlikte üst yönetime sunularak, ziyaretlerde yapılan gözlemler aktarıldı. 

Gerçekleştirilen gayretli çalışmalardan dolayı Kurum İç Değerlendirme Takımını tebrik eden Rektör Uzun, “Kurumumuzun kalite güvencesi, eğitim-öğretim, araştırma ve geliştirme, yönetim sistemine ilişkin olarak gerçekleştirdiğimiz Kurum İç Değerlendirme sonuçları, Üniversitemizin kalite güvencesi sisteminin gelişmesine katkı sunacaktır. Sürekli iyileşme anlayışıyla yürüttüğümüz çalışmalarla, Bartın Üniversitesi ailesi olarak akademik gücümüzle geleceğe daha sağlam adımlarla yürümeye devam edeceğiz. Bu düşüncelerle yapılan özverili çalışmalardan dolayı takımın başkanlığını yapan Prof. Dr. Azize TOPER KAYGIN’a, Kurum İç Değerlendirme Takımımızda yer alan Prof. Dr. Çetin Semerci, Prof. Dr. Osman Gençel, Doç. Dr. Fatma Ünal, Öğr. Gör. Meryem Esra Öztabak, Mehmet Kara, Turgay Delialioğlu, öğrenci temsilcimiz Enes Bayrak’a ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.   
  • Fakültemizden 75. Yıl Huzurevine Ziyaret

  • Fakültemizde Yapay Zeka Eğitimi Düzenlendi

  • Fakültemizde 2023 Yılı Genel Değerlendirme Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi.

  • Fakültemizde Afet Farkındalık Eğitimi, Afetlerde Doğru Davranış Şekilleri ve Gönüllülük Eğitimi Verildi

  • BARÜ Spor Bilimleri Fakültesi Karabük Üniversitesi Sosyalfest2024'te

  • Fakültemize Emeği Geçen Personelimiz Uğurlandı.

  • Başarılı Personellerimize Belgeleri Takdim Edildi

  • Fakültemiz Öğrencilerinden Bronz Madalya

  • FAKÜLTEMİZ TRT SPOR YILDIZ EKRANLARINDA

  • Fakültemiz Mezunu Zeynep YETGİL'den Avrupa Şampiyonasında Bronz Madalya