Üniversitemiz Öğrencileri Futbol Şampiyonası'ndan İkincilik ile Döndü

18-22 Mart tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen Türkiye Üniversiteler 1.Lig Futbol Şampiyonası'nda Bartın Üniversitesi Futbol takımı ikinci oldu.

20 üniversite futbol takımın katıldığı turnuvada Bartın Üniversitesi, Avrasya Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi, Kırıkkale Üniversitesi ve Trakya Üniversitesi'nden oluşan grubunu müsabakalar sonucunda ikinci olarak tamamladı.

Bartın Üniversitesi Futbol Takım sorumlusu Öğr. Gör. Gürkan ELÇİ, “Zorlu geçen müsabakalar sonucunda elde edilen ikinciliğimizi Rektörümüz Prof. Dr. Orhan UZUN’a ve her zaman her konuda desteklerini esirgemeyen Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet GÜÇLÜ'ye armağan ediyoruz. Üniversitemizi her yönden örnek davranışlarıyla temsil eden öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederim” dedi.