image/svg+xml
image/svg+xml

Yüksekokulumuz 2018 yılına zirvede başladı

Üniversite Araştırmaları Laboratuvarı (ÜniAr) tarafından akademik personelin performansı ölçüt alınarak yapılanan “Devlet Üniversiteleri Genel Sıralamasında” Yüksekokulumuz spor alanındaki akademik birimler arasında birinci sırada yer aldı.  

 

56 üniversitenin spor yüksekokulları ve spor fakültelerinin sıralandığı 2018 Akademik Teşvik Sıralamasında Bartın Üniversitesi olarak Anadolu Üniversitesiyle birlikte ilk sırayı paylaştık.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun üniversite olarak niteliksel büyümeye önem verdiklerini kaydederek, Fakülteler Genel Sıralamasında ilk sırada yer alan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğretim elemanlarını gösterdikleri gayretlerden dolayı kutladı. 

Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Taner BOZKUŞ da yaptığı açıklamada, " Bu başarı asla tesadüf değildir, BESYO ailesi olarak ilk günkü heyecanımız nasılsa şimdi de aynı heyecan ve gayretle devam ediyoruz. Bu başarılarından dolayı öğretim elemanlarımızı tek tek tebrik ederken samimi gayretimiz devam ettikçe daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum" dedi.