image/svg+xml
image/svg+xml

Şampiyon güreşçilerimiz Üniversitemiz Rektörünü ziyaret ettiler!!!

Yüksekokulumuz kadın şampiyonları, milli sporcular Buse Tosun, Aslı Tuğcu, Beste Altuğ ve Nuray Karadağ; Rektör Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret ettiler.

Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Mehmet Güçlü’nün de katıldığı ziyarette, kadın sporcular katıldıkları müsabakalar ve gelecek hedefleriyle ilgili Rektör Uzun’a bilgi verdi.  

Türkiye’de elde ettikleri başarıların dışında Dünya ve Avrupa dereceleriyle Ülkemizi en iyi şekilde temsil eden milli sporcular Buse Tosun, Aslı Tuğcu, Beste Altuğ ve Nuray Karadağ, hedeflerinin başarılarını sürdürebilir kılmak ve olimpiyatlarda dereceler elde etmek olduğunu söylediler.

Sporcuları tek tek tebrik eden Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun ise “Sadece üniversite olarak değil, mensubiyetinden onur duyduğumuz bu milletin bir ferdi olarak da sporcularımızla gurur duyuyoruz.” dedi.

“Milli Sporcular Üniversitemizi tercih ediyor”
Rektör Uzun, ÜniAr tarafından ‘Devlet Üniversitelerindeki Fakülteler Genel Sıralaması’nda Üniversitemiz BESYO’nun ilk sırada yer aldığını da ifade ederek, “Akademik anlamda öğrencilerimiz katıldığı müsabakalarda aldığı başarılarla bayrağımızı dalgalandırarak bizleri gururlandırırken, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulumuz ise ÜniAr tarafından ‘Devlet Üniversitelerindeki Fakülteler Genel Sıralaması’nda spor alanındaki akademik birimler arasında birinci sırada yer aldı. Başarılarla adından söz ettirmeyi başaran Bartın Üniversitesi BESYO, milli sporcuların da tercihi oldu. Üniversitemizde şu anda 109 erkek 27’si kadın toplamda 136 milli sporcu eğitim-öğretime devam ediyor. Bu düşüncelerle BESYO Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Güçlü ve tüm akademik personelimizi kutluyor, öğrencilerimizin başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyorum.” diye konuştu.

“Yeni binamızda Ülke sporuna değer katmaya devam edeceğiz”
Üniversitemiz Kutlubey Kampüsü’nde inşası tamamlanarak eğitim-öğretime başlanan BESYO binasıyla ilgili de konuşan Rektör Uzun, “Daha nitelikli bir eğitim-öğretim binasıyla birlikte kapalı ve açık spor tesisleriyle Ülke sporuna değer katacak sporcular yetiştirmeye devam edeceğiz. İnanıyorum ki öğrencilerimiz aldıkları başarılarla kendilerinden söz ettirmeye devam edecek ve uluslararası camiada bayrağımızı gururla taşıyacaklardır. Bu doğrultuda desteklerini her zaman yanımızda hissettiğimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a minnettarız. Ayrıca Türk Sporunun geleceğine dair olan inancını her zaman dile getirerek bizlere destek olan Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Sayın Mehmet M. Kasapoğlu’na şükranlarımı sunuyorum.  Bizleri her zaman yakından takip ederek, takdirlerini ifade eden YÖK Başkanımız Prof. Dr. Sayın M. A. Yekta Saraç hocamızı ise bizleri yüreklendirdiği için müteşekkirim. Bölgesel işbirliği ve ilimizdeki birlikteliğin oluşmasında emeği geçen başta Bartın Valimiz Sayın Sinan Güner olmak üzere tüm iç ve dış paydaşlarımıza da destekleri için teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.   
  • Fakültemizden 75. Yıl Huzurevine Ziyaret

  • Fakültemizde Yapay Zeka Eğitimi Düzenlendi

  • Fakültemizde 2023 Yılı Genel Değerlendirme Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi.

  • Fakültemizde Afet Farkındalık Eğitimi, Afetlerde Doğru Davranış Şekilleri ve Gönüllülük Eğitimi Verildi

  • BARÜ Spor Bilimleri Fakültesi Karabük Üniversitesi Sosyalfest2024'te

  • Fakültemize Emeği Geçen Personelimiz Uğurlandı.

  • Başarılı Personellerimize Belgeleri Takdim Edildi

  • Fakültemiz Öğrencilerinden Bronz Madalya

  • FAKÜLTEMİZ TRT SPOR YILDIZ EKRANLARINDA

  • Fakültemiz Mezunu Zeynep YETGİL'den Avrupa Şampiyonasında Bronz Madalya