image/svg+xml
image/svg+xml

2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları

2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi Yatay Geçiş Başvuru Sonuçlarına aşağıdaki bağlantılar aracılığı ile ulaşabilirsiniz. 


Merkezi Yerleştirme (Ek Madde-1) Yatay Geçiş Sonuçları için tıklayınız. 



YATAY GEÇİŞ TAKVİMİ

                                                                 

Kesin Kayıt Başlangıç Tarihi : 05.02.2024
Kesin Kayıt Bitiş Tarihi: 09.02.2024


Kayıtlar Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığı Öğrenci İşleri birimine şahsen yapılacaktır.


ADRES: Bartın Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 

Kutlubey Yerleşkesi Spor Bilimleri Fakültesi 2. Kat Öğrenci İşleri Ofisi

Kutlubeyyazıcılar Köyü 74110 Merkez / BARTIN

Tel: 0378 501 10 00 Dahili: 5205, 5206, 5217 ve 5232


İSTENEN BELGELER

1-Onaylı Öğrenci Belgesi: Başvuran öğrencinin ayrılacağı kurumdan aldığı onaylı belge (Elektronik imzalı olarak alınan belgelerde doğrulama kodu veya karekod bulunması halinde kabul edilir.)

2-Onaylı Not Durum Belgesi (Transkript): Başvuran öğrencinin ayrılacağı kurumdan aldığı bütün dersleri ve bu derslere ait notları gösteren onaylı belge (Elektronik imzalı olarak alınan belgelerde doğrulama kodu veya karekod bulunması halinde kabul edilir.)

3-ÖSYS/YKS Puanını Gösteren İnternet Çıktısı: Öğrencilerin kayıtlı oldukları Yükseköğretim kurumlarına yerleşmiş olduğunu gösteren belgedir

4-Daha önce Merkezi Yerleştirme (Ek Madde 1) ile Yatay Geçiş Yapmadığına Dair Belge

5- Onaylı Ders İçerikleri (Elektronik imzalı olarak alınan belgelerde doğrulama kodu veya karekod bulunması halinde kabul edilir.)

6- Başvuru Formunun Çıktısı

7-Yatay Geçiş Yapmasında Sakınca Olmadığına Dair Belge

8-Kayıt Tarihleri İçerisinde Katkı Payı / Öğrenim Ücretinin Yatırıldığına Dair Banka Dekontu/Makbuzu: (İkinci öğretim öğrencileri, uzaktan öğretim öğrencileri ile normal öğretim sürelerini aşan birinci öğretim öğrencileri için)

Kayıt için gerekli evraklar E-devlet üzerinden alınan ya da EBYS üzerinden alınan belgelerde doğrulama kodu bulunması halinde kabul edilir.

Ziraat Bankası internet bankacılığı üzerinden ya da bankamatiklerinden T.C. kimlik numaralarını girerek kayıt tarihleri içerisinde yatıracaklardır.



Kesin Kayıt İşlemleri sırasında Ders Muafiyeti talebinde bulunacak öğrencilerin dolduracağı dilekçe örneği için tıklayınız. 


Önemli Not: Yatay geçiş yaptıktan sonra bursunuzun/kredinizin kesilmemesi için https://www.turkiye.gov.tr/kyk-kredi-burs-nakil-basvurusu adresinden burs/kredi nakil talebinde bulunmayı unutmayınız.