Fakültemizde 2023 Yılı Genel Değerlendirme Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi.

Fakültemiz 2023 yılı Genel Değerlendirme Akademik Kurul Toplantısı, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Orhan UZUN’un katılımlarıyla 05 Şubat 2024 tarihinde gerçekleştirildi.

Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Bilal DEMİRHAN, fakültemiz hakkında genel bilgilendirme yaparak, Fakültemiz Stratejik Planı 2023 yılı gerçekleşme durumu, güçlü ve geliştirmeye açık yönlerimizle ilgili sunum gerçekleştirdi. Ayrıca üniversitemizin de destekleri ile fakültemize kazandırılan "Şampiyonlarımız" köşesi ile fakültemizde öğrenim görev ve mezun olmuş milli öğrencilerimizin başarılarının internet sayfasına aktarılması ve fakültemizin görünürlüğü hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Sunumun ardından Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Orhan UZUN ihtisaslaşma ve uluslararasılaşma alanlarında çalışmaların sürdürülmesinin önemini vurgulayarak Fakültemizin geleceğine yönelik beklentilerini ifade etti. Rektörümüz ve öğretim elemanlarının karşılıklı görüş ve önerilerde bulunması ile toplantı sona erdi.

• Fakültemiz Milli Sporcuları Gözünü 2024 Paris Olimpiyatlarına Dikti

• Spor Bilimleri Ailesi İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

• Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Serdar CEYHUN’un Projesi Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Tarafından Desteklenmeye Değer Bulundu.