Fakültemizde Akreditasyon Süreç Toplantısı Gerçekleştirildi

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. M. Zahit SERARSLAN, Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Ayça GENÇ ile bölüm başkanlarımız, Doç. Dr. Serdar CEYHUN, Doç. Dr. H. Mehmet TUNÇKOL ile Fakülte Sekreterimiz Bayram TURİDİ’nin katılım ile devam akreditasyon süreç yönetimi, eğitim-öğretim faaliyetleri, Fakültemiz öğrencilerinin talepleri ile Üniversitemiz öğrencilerinin sportif faaliyetler hakkındaki taleplerinin görüşüldüğü 22.10.2021 tarihinde saat 15:00’da bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıda, bölüm başkanlarımız devam eden akreditasyon süreçlerine yönelik bilgilendirme yaptıktan sonra Fakültemiz akreditasyon süreç yönetimin sorumlu Dekan Yardımcımız, bundan sonraki süreç yönetimine yönelik yapılması gerekli olan çalışmalara yönelik faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Fakültemiz Dekanı, devam eden eğitim-öğretim faaliyetlerine yönelik bölüm başkanlarımızdan beklentilerini dile getirdiği toplantıda, öğrencilerimizde gelen taleplerde görüşülerek uygulamaya yönelik kararlar alındı.

Üniversitemiz öğrencilerinin sportif faaliyetler hususunda Fakültemizden beklenti ve taleplerinin de görüşüldüğü toplantıda, taleplerin kısmi zamanlı öğrencilerimiz görevlerine başlaması ile gerekli çalışmaların başlaması kararlaştırıldı. Son olarak katılımcıların dilek ve temennilerini Dekanlık Makamına iletmesi ile toplantı son buldu.

• BARÜ öğrencileri görme engelliler için ‘kitaplara ses’ oldu

• BARÜ’lü öğrenciler ‘Sessiz Yürüyüş’ ile insan hakları ihlallerine tepki gösterdi

• BARÜ’nün tüm yerleşkeleri ‘Sıfır Atık Belgesi’ almayı başardı

• Fakültemiz Milli Sporcuları Gözünü 2024 Paris Olimpiyatlarına Dikti

• Spor Bilimleri Ailesi İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

• Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Serdar CEYHUN’un Projesi Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Tarafından Desteklenmeye Değer Bulundu.