image/svg+xml
image/svg+xml

Karatede 2 madalya

9-12 Kasım Tekirdağ’da Çerkezköy Belediyesi’nin ev sahipliğini yaptığı Türkiye Karate Şampiyonası, 29 Ekim Spor Kompleksi’nde yaklaşık 700 sporcunun katılımı ile son buldu. Bartın Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor yüksekokulu öğrencilerinin damgasını vurduğu şampiyona da çeşitli katagorilerde madalyalar alındı.

            Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümümüzde eğitim hayatına devam eden ve Kariyerinde Avrupa şampiyonluğu olan İbrahim Enes SEFA, büyükler Kata’da Türkiye Şampiyonu olurken, U21 Dünya 5.liği olan öğrencimiz Ercan KAÇAR 67 kiloda Türkiye 3.sü oldu.

            Bartın Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Doç. Dr. Taner BOZKUŞ, “Bartın Üniversitesi bünyesinde çeşitli branşlarda yetenekli ve başarılı sporcu öğrencilerimiz bulunmaktadır. Bunlardan birisi de Karate branşında Dünya, Avrupa ve Türkiye dereceleri bulunan öğrencilerimiz hem başarı ile temsil ettikleri için Bartın Üniversitesini gururlandırmışlardır. Değerli öğrencilerimizi tebrik eder, her alanda olan başarılarının devamını dilerim” diye belirtti.