Voleybolcularımız zirvede!

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversite Sporları Federasyonu Voleybol 1'nci liginde Süper Lig'e yükselme grup müsabakaları Çanakkale'de yapıldı.

Üniversitemiz Bayan Voleybol takımının grubunu 3'üncü bitirdiği müsabakalarda, Erkek Voleybol Takımı 5 maçın tamamını kazanarak Süper Lig müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

5 maçta 5 galibiyet

Üniversitemiz Erkek Voleybol Takımı ilk maçında Yalova Üniversitesi'ni 3-1, ikinci maçında Çankaya Üniversitesi’ni 3-1, üçüncü maçında Ankara Üniversitesi'ni 3-2, dördündü maçında Bursa Teknik Üniversitesi'ni 3-2 ve son maçında da Düzce Üniversitesi'ni 3-0'la geçmeyi başardı.

Karşılaşmalar Elazığ'da yapılacak

Üniversitemiz Erkek Voleybol Takımı aldığı başarılı sonucun ardından 1-5 Mayıs tarihleri arasında Elazığ’da düzenlenecek olan Süper Lig'e yükselme grup müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Üniversitemiz Elazığ’da oynanacak karşılaşmalarda 8 üniversite mücadele edecek ve karşılaşmaların sonucunda ilk 3'te yer alan takımlar Üniversite Sporları Federasyonu Voleybol Süper Ligi'ne yükselme başarısını gösterecek.

Rektör Uzun sporcuları kutladı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun aldıkları başarılardan ve göstermiş oldukları performanstan dolayı Bayan ve Erkek Voleybol takımı oyuncularını tebrik ederek “Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulumuz gerek bilimsel gerekse sportif başarılar noktasında bizleri gururlandırmaya devam ediyor. Aldıkları başarılardan dolayı sporcularımızı kutluyorum. İnanıyorum ki önümüzdeki günlerde aldıkları başarılarla bizleri gururlandırmaya devem edeceklerdir.” dedi.